Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kohut Katalin: Sötétség (Vilma-Béla párbeszéd)
  2016-08-01 19:46:26, hétfő
 
   
 

- Béééla! Miért nem beszélnek arról, hogy a világ nagy része sötétségben él, s már régen tart az ötödik titkos háború, ezúttal a magyarok után az emberek ellen?
- Mert a régi magyarok elleni apokalipszis már kétezer éve tart, míg alig maradtak, s minden magyar tantárgy ellen létrehozott nép részt vett ebben. Valamennyi könyvét a világnak ismét kiadták a börtönnel, kezdték elölről ezúttal emberek ellen.
- Csak arról beszélnek, ami a látható világban történik...
- Pontosan, drága Vilma! Nehéz lenne feltérképezni a csapásokat, s azoknak láthatatlan világbeli kíséretét. Ahogyan megírta hitelesen Illyés Gyula is, itt mindig mindenben zsarnokság van. Az otthonokban is, ahol soha nem vagyunk nyugodtan, ott lesnek a sötétség képviseletei.
- Szegény Magdika mesélte, hogy amikor a börtön bűnözők utcájában lakott, elkezdődtek a lopások, egymás után tűntek el a tárgyak és a pénz. Nem értette, mert senkit nem engedett be a lakásba.
- Szándékosan művelik az ijesztgetéseket, de nem kell lebecsülni az erejüket. Magdika mesélte, hogy amikor odaköltözött, s elintézte a szerződés alapján az átíratásokat, hazament, lepakolt és abban a pillanatban ásítani kezdett, olyan álmosság jött rá, hogy alig talált oda az ágyhoz, egyszerűen elzuhant. Másnap reggelre eltűnt a szerződés a táskájából, amin egy meghamisított összeg szerepelt.
- Igen, ez olyan, mint a telehipnózis. A bibliai szülöttek valamennyien így teszik ártalmatlanná az áldozataikat és hatalmas fekete kenyerük van az egész világban.
- Így történhetett meg, hogy szabályszerűen fogságban tartották Magdikát Kiliánban hatalmas erővel.
- Majd folytatódott a Bolhahegyen, ahol az egyik reikis elmondása szerint már ott voltak a démonok és halottak is, akik állítólag tisztulni jöttek.
- Drága Vilma, sokat tudott az a reikis, hogy terelgette a láthatatlan világot! Elmondása szerint ketten voltak húsz éve ilyen hatalmasok az országban.
- Bélám, ha így parancsolnak a pokol angyalainak is, hogy a hetvenes években kezdték el az ördögi felvonulást, akkor már azóta az egész világ sötétségét felvonultatták!
- Így van, csak érthetetlen, hogy miért az embereket mutatták be nekik, miért és milyen elgondolás alapján tisztul az egész világ egyetlen nagy közös áldozással?
- Az a lehetetlen ebben a tisztulásban, hogy a vaskáosz képviselői nem is tudják, hogy ők elmeosztályt jelentenek, tanultak, házasodtak, szaporodtak, mára már nyugdíjba vonultak. Felfoghatatlan minden tettük. Azt mondták az apokalipszist előkészítő költő uraknak, hogy ezeket az elméleteket a XX. században nem lehet végrehajtani. De ez nem akadályozta meg őket.
- Az az igazság, drága Vilma, hogy sokszor elbúcsúztak egyesek, mások úgy döntöttek, hogy földet ért a vándorlásuk, mivel nincsen hatalom, ami számon kéri rajtuk az elkövetett apokaliptikus bűnöket.
- Nagyon veszélyes lehet minden szomszéd egy ilyen sötét városban. Nekik van védelmük, ugye, Bélám?
- Igen, minden könyvszereplőnek van kísérete, mindegyiknek más, ők vigyáznak rájuk és segítik a pénzszerzésben, szaporodásban őket. Lassan az övék az egész világ. Olyanok, mint az emberek, ezért szeretik magukat mutogatni azzal, hogy egyformák vagyunk.
- Tehát az embereknek egyedül nem volt védelmük közöttük?
- Honnan is lett volna? Viszont a féktelenek nagyon haragudtak rájuk, mert nem bírták elviselni a becsületességet, emberséget. Az emberek úgy haltak meg, hogy semmit sem tudtak a másik világról. Most is mindent elkövetnek azért, hogy titokban maradjon minden cselekedetük.
- Tehát, akik dőzsölnek, azoknak nagyon erős védettségük lehet...
- Pontosan. Magdikának bezzeg folyt a sárga lé a fehér tapétáján is, nem győzte tisztítani a sáros cipőnyomokat a szőnyegen. Amikor a családi házában lakott az ikerháznak, naponta valamit tönkre tettek a házon, a gerendákat is előtte a földre potyogtatták. Hörgött a fal, mintha lélegezne. Amikor az udvaron volt, előtte estek le a földre a rúzsos csikkek. Hosszú évekig tartott a bibliai felvonulás, melyről az egész média tudott és egyesével végig nézték a jelentkezőket, ki nézi meg az ember áldozatukat.
- Hosszú hallgatás következett, mert megnémult, nem tudott az átéltekről senkivel sem beszélni.
- Majd egy hónapos pihenés után kezdődött elölről a könyvtárnyi világ szereplőinek tisztítása. Magdika egyik sötét kísérete a féktelenek elektromossága, ezért ömlik róla mindig a víz, másik egy hatalmas szellem, mely belelép a fizikai testbe. A sötétség erői ellen a természetes élővilág nem tud védekezni. Ugyanez vonatkozik az állatokra is, ők is ki vannak téve a támadásaiknak.
- A legtöbb védett lény csak a saját boldogulásával van elfoglalva, a többiek tort ülnek a halál felett. Megszülettek az új emberek is, nyomorultakként.
- Most összeborzongtam, hogy ahány lakás, annyiféle kísérete van a sötétségnek, hogy ezekkel éltek az emberek együtt. Kellene védettség nekik is, hogy egészségük és szorgalmas munka árán vásárolt tárgyaik épen maradjanak.
- Igen, beszélni kellene arról, hogy mit jelent a sötétség a másik világgal...

2016. augusztus 1.

 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Címkék: könyvszereplőnek, összeborzongtam, becsületességet, nyomorultakként, ijesztgetéseket, felfoghatatlan, szabályszerűen, pénzszerzésben, elektromossága, felvonultatták, boldogulásával, ártalmatlanná, feltérképezni, támadásaiknak, szaporodásban, meghamisított, apokalipszist, jelentkezőket, apokaliptikus, cselekedetük, történhetett, valamennyien, cipőnyomokat, telehipnózis, végrehajtani, tisztulásban, potyogtatták, mindegyiknek, odaköltözött, átíratásokat, elmeosztályt, szereplőinek, áldozataikat, megszülettek, folytatódott, parancsolnak, világ nagy, ötödik titkos, magyarok után, emberek ellen, régi magyarok, világnak ismét, látható világban, sötétség képviseletei, börtön bűnözők, szerződés alapján, pillanatban ásítani, meghamisított összeg, bibliai szülöttek, egész világban, egyik reikis, láthatatlan világot, Kohut Katalin, Illyés Gyula, Szegény Magdika, Magdikát Kiliánban, Drága Vilma,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Mosolyogtál már ma?  Április 22. a Föld napja,  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  802 esztendeje, 1222. április ...  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Tehetségtelen gyerek nincs.  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Szent György nap  Semmit ne higgy el  Paul David Tripp Április 26  Rögtön puha Mézes Krémes  Facebookon kaptam  Ázzal aki csak szép  Facebookon kaptam  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Emlék  William Shakespeare idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  William Shakespeare idézet  Az embernek a társa: hiányzik.  Április 22. a Föld napja,  A világnak égető szüksége van ...  Facebookon kaptam  Búzaszentelés  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Különös!  Ahogy emelkedik a rezgés...  Ázzal aki csak szép  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Muratáj  Facebookon kaptam  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Irgalom és ítélet  A fák lelke  A fenyő nem szép fa, (...)  A fenyő nem szép fa, (...)  Volt egy...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Tavasz  Facebookon kaptam  Alvó cica  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  A világnak égető szüksége van ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Föld napja  Facebookon kaptam  Két ember becsülete  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ez a jó az alvásban.  Facebookon kaptam  Gárdonyi Géza - Április végén  Facebookon kaptam  Egyszerűen  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 24  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ez a jó az alvásban.  Április 22. a Föld napja,  Facebookon kaptam  Pillangó  Facebookon kaptam  William Shakespeare idézet  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Messziről jött ember  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Paul David Tripp Április 24 
Bejegyzés Címkék
világ nagy, ötödik titkos, magyarok után, emberek ellen, régi magyarok, világnak ismét, látható világban, sötétség képviseletei, börtön bűnözők, szerződés alapján, pillanatban ásítani, meghamisított összeg, bibliai szülöttek, egész világban, egyik reikis, láthatatlan világot, pokol angyalainak, hetvenes években, ördögi felvonulást, egész világ, embereket mutatták, vaskáosz képviselői, apokalipszist előkészítő, elkövetett apokaliptikus, ilyen sötét, embereknek egyedül, féktelenek nagyon, másik világról, fehér tapétáján, sáros cipőnyomokat, családi házában, földre potyogtatták, udvaron volt, rúzsos csikkek, bibliai felvonulás, egész média, ember áldozatukat, átéltekről senkivel, hónapos pihenés, könyvtárnyi világ, féktelenek elektromossága, hatalmas szellem, fizikai testbe, sötétség erői, természetes élővilág, legtöbb védett, saját boldogulásával, többiek tort, halál felett, emberek együtt, másik világgal, könyvszereplőnek, összeborzongtam, becsületességet, nyomorultakként, ijesztgetéseket, felfoghatatlan, szabályszerűen, pénzszerzésben, elektromossága, felvonultatták, boldogulásával, ártalmatlanná, feltérképezni, támadásaiknak, szaporodásban, meghamisított, apokalipszist, jelentkezőket, apokaliptikus, cselekedetük, történhetett, valamennyien, cipőnyomokat, telehipnózis, végrehajtani, tisztulásban, potyogtatták, mindegyiknek, odaköltözött, átíratásokat, elmeosztályt, szereplőinek, áldozataikat, megszülettek, folytatódott, parancsolnak, apokalipszis, képviseletei, könyvtárnyi, otthonokban, láthatatlan, elbúcsúztak, sötétségnek, szándékosan, felvonulást, áldozatukat, szaporodtak, sötétségben, angyalainak, pillanatban, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2332
  • e Hét: 9805
  • e Hónap: 16046
  • e Év: 68312
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.